Algemene voorwaarden
Als u een bestelling plaatst bij Hooked by Catoo geeft u aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.
Hooked by Catoo behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling en het invullen van uw adresgegevens ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling.
U heeft daarna 10 werkdagen de tijd om uw betaling te voldoen. Indien uw bestelling een bestelling op maat betreft, wordt pas begonnen met het werk als de betaling is ontvangen.

Betaling
Bij een bestelling dient u vooraf te betalen. Dit kan via Ideal of bankoverschrijving. De gegevens staan vermeld in de bevestigingsmail.
De bestelling wordt na ontvangen van het verschuldigde bedrag, of na betaling met Ideal binnen 48 uur verzonden, tenzij het een artikel betreft wat op bestelling gemaakt wordt.
Indien een bestelling niet binnen 10 werkdagen word betaald, volgt er een betalingsherinnering.

Levering
Hooked by Catoo verzendt haar bestellingen via PostNL. U kunt er ook voor kiezen de bestelling op te halen in Goirle.
De bestelling wordt binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling verzonden naar het door u opgegeven adres, tenzij een artikel voor u op bestelling gemaakt wordt. In dat geval zal de levertijd in overleg bepaald worden.
Hooked by Catoo is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de levering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Verzendkosten binnen Nederland:
Brievenbuspakketje PostNL: 4,10
Pakketpost PostNL: 7,25

 

Annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling te doen via e-mail (info@hookedbycatoo.nl).

Ruilen en Retourneren
Alleen in overleg kan een artikel  retour gezonden worden. Retourzenden kan alleen als het een artikel betreft wat niet op maat gemaakt is. Lees eerst de beschrijving van het artikel alvorens een bestelling te plaatsen. Dit voorkomt teleurstelling over de maat oid.

Privacy
Hooked by Catoo verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

 

Aansprakelijkheid

Alle producten van Hooked by Catoo zijn handgemaakt. Hooked by Catoo besteedt de grootst mogelijk zorg aan het vervaardigen en in elkaar zetten van de producten en maakt hierbij onder andere gebruik van veiligheidsogen en kralen. Ondanks zorgvuldig vastmaken en controleren van deze spullen kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat een onderdeel losraakt. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers om de producten regelmatig te controleren. Hooked by Catoo kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden en aansprakelijk worden gesteld. 

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. 


Klachten
Indien u een klacht heeft kunt u deze via de e-mail indienen: info@hookedbycatoo.nl. Hooked by Catoo neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.