Ik ben Katrien!  Moeder van Raf en Krijn en woonachtig in het mooie Goirle, pal aan de heide, waar wij vaak met onze honden wandelen. Ik haak de hele dag of ben ik bezig met het zoeken naar een leuk idee om te gaan haken.

Vroeger zat ik vaak te kijken hoe mijn moeder mooie truien aan het breien was voor mij en mijn broertje. Ik probeerde dit dan zelf ook. Ook met de haaknaald was ik graag in de weer. Qua breien ben ik nooit echt verder gekomen dan een sjaal, maar het haken vond ik altijd al heel erg leuk. Na jaren geen haaknaald aangeraakt te hebben, vond ik het tijdens de zwangerschap van mijn jongste leuk om een dekentje voor hem te haken. Toen hij eenmaal geboren was haakte ik een uilenmutsje voor hem en ook zijn grote broer kreeg er een. En ik ging meer en meer haken. Mensen vroegen mij of ik ook weleens op bestelling wat haakte. Dat leek me erg leuk! Ik maakte een facebookpagina en een instagram en daar zette ik foto's van mijn haaksels op. Daar hield het niet bij op. Deze website met webshop kwam erbij. Ik ben hier ontzettend trots op. Ik steek veel tijd en vooral veel liefde in mijn haakwerk en ik ben niet snel tevreden. Het moet het liefst helemaal perfect zijn, zodat mijn spulletjes straks in een mooie kinderkamer kunnen staan of hangen, of dat er een klein babietje lekker met een van mijn rammelaars kan spelen. 

Dus neem eens een kijkje op mijn pagina! In de webshop staan de spulletjes die ik standaard maak. In de galerij staan foto's van andere dingen die ik gemaakt heb. Op bestelling of gewoon omdat ik het leuk vond om een nieuw idee uit te proberen. Zie je iets wat je leuk vindt? In de webshop kan je het makkelijk bestellen. Zoek je iets bijzonders maar zie je het niet staan? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen even of ik het voor je kan maken.

 

Groetjes,
Katrien