Muziekdoosje

€ 22,95

Muziekdoosje

€ 22,95

Deze muziekdoosjes zijn leuk om te geven als kraamcadeau. Je geeft hiermee een uniek handgemaakt cadeau. Ze zijn er in verschillende varianten. Zoek je een ander dier of voorwerp? Neem even contact met me op. Ik maak veel op speciaal verzoek en kan bijna alles maken.

 

Let op! Een muziekdoosje is geen speelgoed waarmee een kind zonder toezicht kan spelen. Leg het dan ook nooit zomaar bij het kind in de box of in bed als je er zelf niet bij bent. Bij het maken is gebruik gemaakt van veiligheidsoogjes en kralen. Ondanks dat deze zorgvuldig zijn vastgemaakt, kan er altijd iets losraken. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorgen om dit regelmatig te controleren. Hooked by Catoo kan niet aansprakelijk en verantwoordelijk worden gesteld voor het losraken van een van de onderdelen.

Naamslingers, altijd leuk om te geven. Of het nu bij een geboorte is of bij een verjaardag. Hang ze in de kinderkamer of op de kamerdeur. Bij een verjaardag voor het raam zodat iedereen ziet dat er een jarige in huis is.

Te verkrijgen in maat S (1-3 letters), M (4-6 letters), en L (7-9 letters). Is de naam langer dan 9 letters, dan is het mogelijk om per losse letter bij te betalen.

De slingers beginnen met een sterretje of hartje en eindigen daar ook mee. 

Het is ook mogelijk cijfers te bestellen. Je kunt deze heel makkelijk aan de letterslinger rijgen of knopen. Zo kun je bij een verjaardag de slinger ophangen met de bereikte leeftijd. De cijfers kosten 3,75 per stuk.

In het opmerkingenveld op de laatste pagina bij het bestellen kun je aangeven welke letters/cijfers je wilt bestellen en in welke kleur. Ook kun je hier aangeven of je een sterretje/hartje aan het begin en eind wilt.

Rammelaar

€ 8,00

Rammelaar

€ 8,00

Deze superleuke rammelaars zijn altijd een hit om cadeau te geven. Ze zijn er in diverse varianten. Staat je variant er niet bij? Ik maak ze op bestelling naar jouw wens.

 

Je kunt de rammelaars ook laten graveren met een naam en/of geboortedatum. Hiervoor bestel je naast een rammelaar ook nog een gravering. In het opmerkingenveld bij de laatste stap van het bestelproces kun je de naam en/of geboortedatum opgeven die gegraveerd mag worden. Houdt voor het voor het graveren rekening met een levertijd van 1 a 2 weken.

 

Bij de laatste stap in het bestelproces kun je in het opmerkingenveld tevens de gewenste kleur van de rammelaar opgeven.

Sambadieren

€ 12,50

Sambadieren

€ 12,50

Deze sambadieren zijn heel erg leuk voor de kleintjes. Ze zijn 20 cm. Wedden dat ze deze sambaballen heel erg leuk vinden!

 

Alle dieren van de foto zijn te bestellen. In het opmerkingenveld kun je aangeven welk dier je graag wilt. Staat een dier er niet bij, vraag gerust of ik het kan maken.

 

Je kunt de sambadieren ook laten graveren met een naam en/of geboortedatum. Hiervoor bestel je naast een sambadier ook nog een gravering. In het opmerkingenveld bij de laatste stap van het bestelproces kun je de naam en/of geboortedatum opgeven die gegraveerd mag worden. Houdt voor het graveren rekening met een levertijd van 1 a 2 weken.

 

Stapeltorens

€ 34,95

Stapeltorens

€ 34,95

Leuk en leerzaam, dat is wat deze stapeltorens zijn. Gemaakt van zachte materialen zijn ze fijn om mee te spelen. Ze zijn er in verschillende varianten

 

Let op! Er wordt bij dit product gebruik gemaakt van veiligheidsogen. Hoewel dit een veilig product is, kan het altijd gebeuren dat er iets losraakt. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorgen om dit regelmatig te controleren.

Tricotin

€ 14,95

Tricotin

€ 14,95

Gepunnikte namen of vormen. Ze kunnen op een mand, op een houten bord of gewoon met dubbelzijdige plakband tegen de muur geplakt worden, zodat er een onzichtbare bevestiging is. Alle vormen en namen zijn mogelijk. Op de foto's wat voorbeelden. De naamcadeaus worden uiteraard altijd op bestelling gemaakt.

Wandhangers

€ 19,95

Wandhangers

€ 19,95

Heb je een leeg stukje muur en weet je niet wat je ermee moet? Een wandhanger is altijd leuk. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Meestal maak ik deze op bestelling, omdat elke kinderkamer anders is en het de bedoeling is dat de wandhanger in de stijl van de kinderkamer wordt gemaakt. Een aantal wandhangers is op voorraad. De prijzen varieren van 15 - 60 euro. 

Dierenkoppen

€ 34,95

Dierenkoppen

€ 34,95

Supertoffe dierenkoppen voor aan de muur. Faux Taxidermy heet dat. Leuk voor in een jungle- of dierenkamer

Dierenkrukjes

€ 59,95

Dierenkrukjes

€ 59,95

Knuffeldoekje

€ 19,95

Knuffeldoekje

€ 19,95

Dit knuffeldoekje kan in diverse kleuren en met diverse printjes worden gemaakt. Met vier pootjes of met drie pootjes en een houten ring.

voor een persoonlijk tintje kan de houten ring gegraveerd worden met een naam en/of tekst. Wil je dit? Bestel dan het knuffeldoekje met gravering. In het bestelproces kun je in de laatste stap bij opmerking aangeven welke tekst er in de ring gegraveerd mag worden. Ook kun je hier je wensen ten aanzien van de kleur of het motiefje van de stof kwijt. Heb je specifieke wensen, dan kunnen we ook even bellen of mailen.